Böcker 

Det ordnar sig aldrig - Den krokiga stigen mot organisk samverkan.

Författare: Sten Bäcker, Max Käck, Alf Ohlsson och Karl-David Pettersson

Varje verksamhet och organisation är i sig unik eftersom den består av ett antal unika individer med sina specifika resurser, förutsättningar och mål för sig själva och för verksamheten. Av det skälet har vi skrivit ner våra idéer och tankar i form av denna idébok, som inte har som syfte att ge konkreta råd, checklistor eller  "modeller" för hur ni kan hantera organiserandets svårigheter i just din verksamhet. Det går helt enkelt inte att ge sådana råd i en bok – den tiden är förbi. Det inser du när du läst boken.
Vi ser boken som grunden i idén kring "Det organiska företaget" och är som sådan en bra ingång och förberedelse till de seminarier och workshops vi kan erbjuda.

Vill du köpa den så skicka en beställning med det antal du önskar till info@outsight.se. Pris 150 kr / styck. Vi önskar dig tankeväckande läsning.

 

En resa om tiden

En Resa Om Tiden; Handlar om upplevelsen av att  förlora fotfästet i livet och resan att hitta tillbaka till sig själv.

" När den värsta smärtan och känslan av förnedring lagt sig. Kom tanken och upplevelsen att vara sparkad från spelplanen lika enkelt som man man sparkar bort en boll. Det som jag själv gjort mot andra, drabbade nu mig själv. Någonstans tänkte jag att detta är bara en dröm. Jag har läst om det. Jag har hört om det, men jag har aldrig upplevt det…"

Författare. Sten Bäcker

Vill du köpa den så skicka en beställning med det antal du önskar till info@outsight.se. Pris 35 kr / styck. 

© Outsight 2015