Om oss 

Outsight  är ett nätverksbaserat organisationskonsultföretag. Vi arbetar med att stödja och utveckla våra  kunders kunskap och förmåga att skapa framgångsrika verksamheter som präglas av tydlighet, resultat och meningsfullhet.

Outsight består därför av en kärna av personer med djupt och brett kunnande inom såväl verksamhetsutveckling som beteendevetenskap och med lång erfarenhet av utvecklingsfrågor och förändringsprocesser på alla nivåer i organisationen.

Sedan starten 1990 har vi i dialog med våra uppdragsgivare designat och genomfört utvecklingsprocesser och kundanpassade utvecklingsprogram inom verksamhetsutveckling och ledarskap.

Vi kan erbjuda erfarenheter, kunskaper och insikter  från en stor mängd branscher och sektorer som sjöfart, energi, sjukvård, tillverkningsindustri, turism, kommunal- och statlig verksamhet och våra uppdragsgivare finns såväl inom Skandinavien som övriga Europa

Vår unika kompetens är att;

  • Designa och stödja utvecklingsprocesser på såväl individ som grupp och organisatorisk nivå, som ger effekt och skapar bestående värden
  • Tydliggöra och undanröja hinder för utveckling.
  • Få människor att utvecklas utifrån egen kraft.

Kort sagt - vi arbetar med att förena riktning, ledarskap, organisation och kultur - inte med något annat.

Assosierad PlanB Consulting AB

www.planb.se

Outsight AB är medlem i EMCC - European Mentoring & Coaching Council

© Outsight 2015